Skip to content

Kohtaamisia. Näkemyksiä. Oivalluksia.

Tiedote 9.12.2021

Koronapassi käyttöön Expomarkin tapahtumissa

Yleisötilaisuuksiin kohdistuvat rajoitukset ovat kiristyneet eri puolilla Suomea. Expomark ottaa rajoitusten voimassa ollessa käyttöön koronapassin, mikä on vaihtoehtona osallistumisrajoituksille tapahtumissa. Expomark seuraa tarkasti aluehallintovirastojen ajankohtaisia ohjeita eri paikkakunnilla.

Koronapassi purkaa rajoitukset ja mahdollistaa tapahtumien järjestämisen terveysturvallisesti. Ensi vuoden tapahtumien valmistelut jatkuvat täydellä teholla.

Expomarkin tulevia tapahtumia:

Ohjeita koronapassin käyttöön

Koronapassi ladataan käyttöön Omakannasta (kanta.fi). Koronapassi kannattaa ladata jo valmiiksi omaan puhelimeen, mistä se on nopea ja kätevä näyttää. Varaudu näyttämään myös henkilöllisyystodistus koronapassin yhteydessä Koronapassin QR-koodi luetaan tapahtumien sisäänpääsyn yhteydessä. Lukijasovellus ei kerää tai tallenna kävijöiden tietoja, vaan todentaa ainoastaan koronapassin voimassaolon. Koronapassi tarkastetaan kaikilta yli 16-vuotiailta henkilöiltä.

Expomark seuraa jatkossakin tiiviisti viranomaisten ohjeistuksia ja panostaa tapahtumiensa turvallisuuteen jämäkästi ja ennakoivasti. Suositus on, että tapahtumiin osallistutaan vain täysin terveenä ja oireettomana. Lisäksi tapahtumissa on voimassa maskisuositus. Tehostettu hygienia, väljät ja korkeat tilat antavat hyvät lähtökohdat terveysturvalliseen osallistumiseen tapahtumissa.

Lisätietoja asiakkaille:
Expomark asiakaspalvelu | asiakaspalvelu@expomark.fi | 010 830 0800

Lisätietoja medialle:
Tomi Niemi, toimitusjohtaja | tomi.niemi@expomark.fi | 040 765 6248

 

Takaisin ajankohtaista sivulle