Skip to content

Käänteentekeviä kohtaamisia, joista asiakkaanne saavat ideoita ja uusia ratkaisuja.

Todellisia kohtaamisia terveysalan ammattitapahtumista

Tapahtumissamme kohdataan kasvokkain, synnytetään uutta ja tehdään kauppaa. Järjestämme Suomen merkittävimpiä terveyden alan messuja ja ammattitapahtumia yhteistyössä kumppaneidemme, kuten Invalidiliiton, Vanhustyön keskusliiton sekä Suomen Fysioterapeutit ry:n kanssa. Tältä sivulta löydät tulevat terveysalan tapahtumamme sekä vinkkejä messuilla onnistumiseen.

Terveysalan tapahtumat

Hyvä Ikä

Hyvä Ikä
2.-3.10.2024, Helsinki

Fysioterapia ja Kuntoutus

Fysioterapia & Kuntoutus
2.-3.10.2024, Helsinki

Apuvälinemessut

Apuväline-tapahtuma
6.-8.11.2025, Tampere

Expomark toteuttaa tapahtumat tiiviissä yhteistyössä kumppaneidensa kanssa

  • Miksi messumedia on toimiva teidän toimialallenne?

Apuvälinealalla on mielestäni todella tärkeää, että sekä apuvälineiden käyttäjät että muut apuvälineiden hankinnoista päättävät pääsevät näkemään ja kokeilemaan erilaisia vaihtoehtoja. Markkinoille tulee jatkuvasti myös uusia ratkaisuja, joiden on syytä saada näkyvyyttä, jotta koko ala kehittyisi.

Apuvälinemessut on alansa suurin messutapahtuma maassamme, ja siellä tavataan vanhoja tuttuja, verkostoidutaan sekä osallistutaan mahdollisesti erilaisiin seminaareihin ja koulutustilaisuuksiin. Olen ilokseni huomannut, että varsin monet jäsenyhdistyksemme järjestävät koko päivän tutustumisretken messuille. Se on yhdistyksille yksi vuoden kohokohdista.

  • Miten yhteistyö Expomarkin kanssa toimii ja mitkä ovat vahvuutemme messujärjestäjänä?

Invalidiliitto ja Expomark ovat tehneet Apuvälinemessuja yhdessä alusta alkaen eli vuodesta 1988 ja itsellänikin on tästä yhteistyöstä kokemusta jo parilta vuosikymmeneltä. Erityisesti arvostan Expomarkin monipuolista osaamista ja erinomaista jatkuvaa vuoropuhelua, kun messuja suunnitellaan ja järjestetään. Yhteistyökumppaneiden aktiivinen kuuntelu on mielestäni yksi Expomarkin vahvuuksista. Toiminnan joustavuus on messualalla myös tärkeää, koska tilanteet saattavat muuttua nopeastikin. Sen osalta en ole koskaan havainnut Expomarkin kanssa työskennellessäni mitään ongelmia, päinvastoin.

Invalidiliitto Sinikka Rantala

Sinikka Rantala
viestintäjohtaja, Invalidiliitto ry

Osaavat kumppanit takaavat onnistumisen messuilla

Expomarkin tapahtumat rakennetaan yhdessä alansa huippuosaajien kanssa. Kun päätätte osallistua messuille, voitte valita valmiit pakettiratkaisut tai yksilöllisesti suunnitellut kokonaisuudet. Molemmat luonnistuvat sujuvasti yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Expotec, Expomarkin kumppani messuilla

Expotecilta tilaat helposti visuaalisesti raikkaat sekä toiminnallisesti mestarilliset messuosastot kalustettuina ja juuri sinun yrityksesi ilmeellä höystettynä – kysy lisää!

Expotec Oy | 0207 437 310 | messut@expotec.fi | expotec.fi

Apuvälinemessujen ohjelmalavan toteutus

Creative Technology Finland tarjoaa palveluja kattoripustamiseen ja osastojen AV-palveluun niin suurille kuin pienillekin messuosastoille. Meiltä saatte myös teknisten kokonaisratkaisujen suunnittelun ja palvelun. Lisätietoja:

Creative Technology Finland |  www.ct-group.com/fi

Menesty messuilla

Messut on tehokas tapa herättää asiakkaidenne kiinnostus ja ansaita luottamusta. Kasvotusten kohtaaminen on tuloksellista, sosiaalista sekä elämyksellistä myyntiä ja markkinointia.

Onnistuneet messut alkavat hyvästä suunnittelusta.

  • Mitkä ovat tärkeimmät tavoitteenne?
  • Mitkä ovat resurssinne?

Messut kannattaa sitoa osaksi organisaationne markkinointikokonaisuutta ja hyödyntää kohtaamismedia mahdollisimman tehokkaasti jo ennen tapahtumaa sekä huolehtia jälkimarkkinoinnista. Expomark tarjoaa käyttöösi vinkkejä ja valmennuksia. Oletpa messukonkari ja kaipaat uusia ideoita tai ensikertalainen ja kaipaat toimivia ohjeita liikkeelle lähtöön – autamme mielellämme.

Katso vinkkejä messujen toteutukseen ja hyödyntämiseen.

Ota yhteyttä Expomarkiin