Skip to content

Käänteentekeviä kohtaamisia, joista asiakkaanne saavat ideoita ja uusia ratkaisuja.

Tuloksellisimmat teollisuuden messut

Tapahtumissamme luodaan kohtaamisia, kasvua ja kauppaa. Järjestämme Suomen merkittävimpiä teollisuuden ja energia-alan messuja ja ammattitapahtumia  yhteistyössä kumppaneidemme, kuten Kunnossapitoyhdistys Promaint ry:n ja World Energy Council Finlandin kanssa. Tältä sivulta löydät tulevat teollisuustapahtumamme sekä vinkkejä messuilla onnistumiseen.

Teollisuusalan tapahtumat

Pohjoinen Teollisuus

Pohjoinen teollisuus
22.-23.5.2024, Oulu

Energiamessut

Energia 2024
22.-24.10.2024, Tampere

Proforest

Proforest-messut
23.-24.5.2025, Kalajoki

Teknologia 23

Teknologia 25.-27.11.2025,
Helsingin Messukeskus

Expomark on mukana Teknologian suurtapahtumassa Messukeskuksessa
järjestämässä energian ja kunnossapidon aihealueet.

 

Expomark toteuttaa tapahtumat tiiviissä yhteistyössä kumppaneidensa kanssa

  • Miksi messumedia on toimiva teidän toimialallenne?

Vaikka monet asiat hoituvat verkossa, ei ihmisten välistä kohtaamista voita mikään. Jäsenemme osallistuvat merkittävissä määrin messutapahtumiin sekä Suomessa että kansainvälisesti. Näemme, että myös yhdistyksellemme on tärkeätä olla mukana messutapahtumissa, joissa sidosryhmämme ovat.  

  • Miten yhteistyö Expomarkin kanssa toimii ja mitkä ovat vahvuutemme messujärjestäjänä?

Olemme tehneet yhteistyötä Expomarkin kanssa päivästä 1 lähtien ja olleet erittäin tyytyväisiä yhteisiin saavutuksiin. Joustavuus tapahtumien toteuttamisessa ja laaja kontaktiverkosto alan toimijoihin ovat mahdollistaneet onnistuneiden tapahtumien toteutuksen. Laaja-alainen ammattitaito ja halu kehittää tapahtumia markkinalähtöisesti on Expomarkin geeneissä.  

Kuvassa Jaakko Tennilä, Promaint ry

Jaakko Tennilä
toiminnanjohtaja, Kunnossapitoyhdistys Promaint ry

Osaavat kumppanit takaavat onnistumisen messuilla

Expomarkin tapahtumat rakennetaan yhdessä alansa huippuosaajien kanssa. Kun päätätte osallistua messuille, voitte valita valmiit pakettiratkaisut tai yksilöllisesti suunnitellut kokonaisuudet. Molemmat luonnistuvat sujuvasti yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Expotec, Expomarkin kumppani messuilla

Expotecilta tilaat helposti visuaalisesti raikkaat sekä toiminnallisesti mestarilliset messuosastot kalustettuina ja juuri sinun yrityksesi ilmeellä höystettynä – kysy lisää!

Expotec Oy | 0207 437 310 | messut@expotec.fi | expotec.fi

Energia 2022 päälavan toteutus

Creative Technology Finland tarjoaa palveluja kattoripustamiseen ja osastojen AV-palveluun niin suurille kuin pienillekin messuosastoille. Meiltä saatte myös teknisten kokonaisratkaisujen suunnittelun ja palvelun. Lisätietoja:

Creative Technology Finland |  www.ct-group.com/fi

Menesty messuilla

Messut on tehokas tapa herättää asiakkaidenne kiinnostus ja ansaita luottamusta. Kasvotusten kohtaaminen on tuloksellista, sosiaalista sekä elämyksellistä myyntiä ja markkinointia.

Onnistuneet messut alkavat hyvästä suunnittelusta.

  • Mitkä ovat tärkeimmät tavoitteenne?
  • Mitkä ovat resurssinne?

Messut kannattaa sitoa osaksi organisaationne markkinointikokonaisuutta ja hyödyntää kohtaamismedia mahdollisimman tehokkaasti jo ennen tapahtumaa sekä huolehtia jälkimarkkinoinnista. Expomark tarjoaa käyttöösi vinkkejä ja valmennuksia. Oletpa messukonkari ja kaipaat uusia ideoita tai ensikertalainen ja kaipaat toimivia ohjeita liikkeelle lähtöön – autamme mielellämme.

Katso vinkkejä messujen toteutukseen ja hyödyntämiseen.

Ota yhteyttä Expomarkiin