Skip to content

Kohtaamisia. Näkemyksiä. Oivalluksia.

Tietoa tapahtumistamme

Lue teollisuuden ja terveyden alan tapahtumiemme ajankohtaiset kuulumiset sekä
näkemyksiä messujen ja tapahtumien onnistuneisiin toteutuksiin.

Lämmin kiitos kaikille tästä vuodesta!

Syksyllä pääsimme avaamaan messutapahtumat onnistuneesti Proforest-messuilla, joka kokosi metsäalan toimijat Kalajoen maisemiin. Katsoessa ihmisten keskusteluja työkonenäytösten ja messuosastojen uutuuksien äärellä, kohtaamisten merkitys kristallisoitui jälleen selkeästi.

Tehdään tapahtumavuodesta 2022 turvallinen ja upea – täynnä uusia oivalluksia ja käänteentekeviä kohtaamisia!

Sitä ennen, lomailemme 23.12.2021 – 3.1.202.

Toivotamme teille oikein iloista ja ihanaa joulun aikaa sekä onnellista uutta vuotta!

Expomarkin tiimi:
Eini, Marko, Merja, Nina, Taina, Tiina ja Tomi

Iloista joulua toivottaa Expomark

Tiedote 9.12.2021

Koronapassi käyttöön Expomarkin tapahtumissa

Yleisötilaisuuksiin kohdistuvat rajoitukset ovat kiristyneet eri puolilla Suomea. Expomark ottaa rajoitusten voimassa ollessa käyttöön koronapassin, mikä on vaihtoehtona osallistumisrajoituksille tapahtumissa. Ensi vuoden tapahtumien valmistelut jatkuvat täydellä teholla.

Lue koko tiedote

..

Expomarkin tulevia tapahtumia:

 

Messukeskus / 1.12.2021

Messukeskus: Koronapassi käyttöön heti jos tapahtumien osallistujamääriä rajoitetaan

Helsingin Messukeskus ottaa koronapassin käyttöön kevään messutapahtumissaan heti, jos aluehallintovirasto rajoittaa tapahtumien osallistujamääriä. Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä suositti eilen Etelä-Suomen aluehallintovirastolle rajoituksia sisätiloissa järjestettäville yleisötilaisuuksille. Kevään tapahtumien valmistelu jatkuu täysipainoisesti.

Expomark on mukana Messukeskuksessa ensi keväänä:

Lue koko tiedote

 

Messukeskus Helsinki

Messu- ja tapahtumajärjestäjät ry / 27.10.2021

Loppuvuonna luvassa noin 20 messutapahtumaa eri puolilla maata – alkusyksyn messut houkutelleet jopa ennätysmäärin kävijöitä

”Ihmisillä on nyt paljon patoutunutta intoa lähteä elämyksellisiin tapahtumiin. Harrastuksiin liittyvät tapahtumat vetävät kävijöitä, koska niissä saa helposti uusimmat tiedot, tuotteet ja tapaa samoista asioista kiinnostuneita ihmisiä”, Messu- ja tapahtumajärjestäjät ry:n hallituksen puheenjohtaja Marja Pekkanen sanoo.

Lue koko tiedote

Proforest 2021

Expomark järjesti onnistuneesti metsäalan keskeisimmän tapahtuman Proforestin syyskuussa Kalajoella. Kuva: Visit Kalajoki / Vesa Rönty

Messu- ja tapahtumajärjestäjät ry / 20.8.2021

Ruotsissa messu- ja kauppakeskuksia kohdellaan samoin säännöin

Ruotsissa kauppakeskuksia ja messukeskuksia kohdellaan terveysturvallisuudeltaan samanveroisina ja samoin säännöin. Messu- ja tapahtumajärjestäjät ry ihmettelee, miksei Suomessa toimita samoin. Messuala on panostanut voimakkaasti terveysturvallisuuteen ja yli 450 kaupallisen tilan COVID-19 – turvallisuusauditoinnin tehneen SAFE Asset Groupin selvityksen mukaan suomalaisilla messuilla on jopa turvallisempaa kuin kauppakeskuksessa.

Lue koko tiedote

Messu- ja tapahtumajärjestäjät ry / 9.8.2021

Kaikki tapahtumat eivät ole ilta-aikaan venyviä festareita

Messu- ja tapahtumajärjestäjät ry haastaa päättäjät ymmärtämään tapahtumien väliset erot ja laatimaan rajoitukset sen mukaisesti. ”Ilta-aikaan painottuvia massafestareita ei voi niputtaa yhteen messujen, kongressien ja yritystapahtumien kanssa”,  jyrähtää MeTa ry:n puheenjohtaja Marja Pekkanen.

Lue koko tiedote

Kuva HIMSS tapahtumasta Meta ry tiedote elokuu 2021

Keväälle 2021 suunnitellut tapahtumat uusiin ajankohtiin

Expomark on siirtänyt keväälle 2021 suunnitellut tapahtumat uusiin ajankohtiin. Koronarokotukset tuovat jo positiivisia tuulia pandemiauutisiin kotimaassa ja livekohtaamisia odotetaankin jo kovasti. Vielä hetki maltetaan ja syksyllä tavataan!

2021 tulossa uutta ja tuttua

Rauhallista joulun aikaa ja onnea tulevalle vuodelle

2020 oli merkityksellinen ehkä eri tavoin, mitä moni alkuvuodesta odotti. Pandemia, turvavälit, etäyhteydet, digiloikka – melkoinen vuosi takana. Korona haastoi terveyttä, taloutta, mutta myös asenteita ja toimintatapoja.

Yksi pysyvä asia on ihmisten halu kohdata toisiaan ja kokoontua yhteen tapahtumiin. Haluamme verkostoitua ja viihtyä tiedon ja elämysten parissa niin työssä kuin vapaa-ajalla. Odotamme kovasti, että kohtaamme jälleen tapahtumissa ja tilaisuuksissa tulevan 2021 vuoden aikana.

2020 vuoden alussa uudistimme Expomarkin ja tapahtumien verkkosivuja. Kehitystyö jatkuu ja ensi vuoden aikana saamme asiakkaillemme ja tapahtumien kävijöille tapahtumien verkkosivuista entistä antoisammat.

Expomarkin 2020 messutapahtumat jouduttiin koronan vuoksi siirtämään uusiin ajankohtiin. Ensi vuonna on tulossa uutta ja tuttua, etusivulta näet tulevat tapahtumamme.

Tulevat tapahtumat

Expomark joulukortti 2020

Hyvä Ikä ja Fysioterapia & Kuntoutus -messut siirtyvät vuoteen 2022

Huhtikuulle 2021 suunnitellut Hyvä Ikä ja Fysioterapia & Kuntoutus -messut päätettiin siirtää vuoteen 2022. Koronatilanne näyttää kevään osalta vielä epävarmalta, joten vanhustyön ja kuntoutuksen tapahtuma päätettiin siirtää. Kerromme lisää tulevasta tapahtumakokonaisuudesta ja ajankohdasta myöhemmin.

Syksyn Pohjoinen Teollisuus ja Energiamessut siirtyvät

Expomarkin Pohjoinen Teollisuus ja Energiamessut siirtyvät tältä syksyltä. Pohjoinen Teollisuus järjestetään 2.-3.6.2021 Ouluhallissa Energiamessut syksyllä 2022 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Siirtopäätökset syntyivät hyvässä yhteistyössä näytteilleasettajien kanssa ja edelliskerran kävijöille tehtyjen kyselyjen perusteella. ”Tapahtumiemme perusta on tuoda yhteen alojen tärkeimmät yritykset, osaajat ja toimijat. Haluamme toteuttaa kansainväliset ja laadukkaat tapahtumat, kun kaikilla on jälleen mahdollisuus osallistua.” perustelee toimitusjohtaja Tomi Niemi.

Pohjoinen Teollisuus -tapahtuma siirtyy kesäkuulle 2021

Energia 2020 -tapahtuma siirtyy syksylle 2022

 

Kuva Energiamessuilta 2018

Kuva: Energiamessut 2018 Tampereella

Messuala selvitti: Seitsemän kävijää kymmenestä haluaisi jo messuille

Messu- ja tapahtumajärjestäjät ry selvitti kattavasti näytteilleasettajien ja kävijöiden toiveita ja suhtautumista messutapahtumien avaamiseen poikkeustilan jälkeen. Peräti 74% vastanneistä kävijöistä olisi jo valmiita osallistumaan messuille. Messujärjestäjille laadittava kattava omavalvontaohjeistus valmistuu kesäkuun aikana. Terveys ja turvallisuus ovat ensiarvoisen tärkeitä.

Lue tiedote

Kuva Energiamessuilta 2018

Expomark #käännekohtaamisia

Uudella innolla ja ilmeellä messutapahtumien avautumiseen

Odotamme Expomarkin messutiimin kanssa jo innolla, että voimme taas tavata tapahtumissa innostavien keskustelujen äärellä. Valmistaudumme tapahtumien turvallisuuteen huolellisesti. Expomark starttaa tapahtumiin kirkastetulla brändillä. Käänteentekevissä kohtaamisissa luodaan parempaa tulevaisuutta.

Lue lisää

Ota yhteyttä Expomarkiin

Tilaa uutiskirjeemme!

Tilaa Expomarkin uutiskirje ja kuule ensimmäisten joukossa tapahtumiin liittyvät ajankohtaiset uutiset

* Pakollinen kenttä

 

Expomarkin tapahtumat – asiakaskirjeet